Sköna maj välkommen!

Hallå igen!
Jag fick lite skäll av Terese och Fanny för att jag inte har skrivit nåt sen i fredags, vilket jag i och för sig förtjänade, så nu kände jag att det var dags att skriva lite. Heja mig!
Som jag skrev i fredags så åkte jag till landet i helgen, och jag lovade på sätt och vis lite bilder därifrån, så då laddar jag upp några. Bra va?

För i övrigt så är det ju Valborgsmässoafton och vår kompis Alices födelsedag idag. Hurra för henne! Checka in hennes blogg på aryll.blogg.se. Dessutom så var det mösspåtagning för skolans treor idag, och eftersom vår kära svenskalärare inte hade planerat lektionen så noga så fick vår klass gå och se den lilla ceremonin.
Det var nästan lite högtidligt faktiskt, kören sjöng, rektorn höll tal och treorna kastade mössor. Jag börjar nästan längta till när vi ettor tar studenten. Två år till, och sen frihet!

Men
ikväll så blir det först middag med familjen, sen bär det av till Hornstull med bl.a Fanny och Olina, så får vi se vad som händer sen. Jag kan ju alltid roa mig med att titta på alla roliga fulla människor. Hehe.

Trevlig valborgsmässoafton på er! // Maria
image51image50
image48image49


Converse

image43image42image44image45
           © Terese

Ett litet bildkollage. Oredigerat däremot, men vem bryr sig om det om 30 år.

/Terese


Ps.
 De där fotoreportagen som vi lovade med Olina kommer att komma snart. Vi håller på och planerar... Ds.

It's a new day

Idag stod alla klockor i hela skolan på sju minuter i sju - hela dagen. Märkligt...

Annars var det en bra dag. Hade först NP i Engelska A, sen tre timmars lunch och till sist musik. Ganska slappt sådär. Jag fick mig en fin solbränna också. Det tackar man för!

Imorgon är det valborg och Alices födelsedag och till sist läxförhör som jag ska plugga till nu... Usch
/Terese

Music is my life, my everything?

Jag tänkte ladda upp några bilder på band/artister som jag gillar eftersom att mitt liv till stor del består av musik.
Jag är tacksam över tips på bra musik, så kommentera på! :)


image37image38image39image41


1. Coldplay - Bäst, bäst, bäst! - Clocks, The Scientist och Fix You bör alla lyssna på. Helt underbart.
2. Red Hot Chili Peppers - mitt allt, mitt liv! - Jag kan inte nämna en dålig låt. Lyssna på allt!
3. Salem Al Fakir - Åh! - Good song, dream girl, It's true, listan kan bli lång. Dessutom typ världens bästa live artist.
4. The Ark - *dregla lite* - Ola Salo är i en klass för sig. Grym!

Självklart finns det fler band/artister som jag gillar, det är bara jag som är lite lat och inte orkar ladda upp allt...
/Terese

I feel sorry for you...

Till minne av Gösta, en katt som var för stor för denna värld. May you RIP. Alice, mina tankar är hos dig.

image36

/Fanny

REC

Àngela och hennes kameraman befinner sig på en brandstation en natt för att spela in ett inslag till programmet "Medan Ni Sover". De följer med på en utryckning till ett hus där en av hyresgästerna hörts skrika i sin lägenhet. De möter där polisen, och när de tagit sig in i lägenheten hittar de en galen tant som attackerar och biter en av poliserna. Plötsligt upptäcker de att hela huset omringats av en specialstyrka som blockerat alla utgångar och placerat hela huset i karantän. Vad är det som pågår?

Jag såg film REC med en vän igår natt. Om ni vill bli rädda, se den. Om ni vill ha en "röd-tråd" handling, don't. 
Lite blairwitch project över det hela fast med mer klaustrofobi känsla och bättre filmning. Och man blir riktigt rädd kan jag intyga. Hela biografen bokstavligen skriker. Kul att se en gång, men kanske inget man köper när den kommer ut på dvd...

Istället för att visa trailern, så visar jag istället det här klippet, där man filmat biopublik som ser på trailern.


/Fanny

Red Hot Chili Peppers - Scar tissue

Mycket minnen kopplas till den här låten. RHCP är och kommer alltid vara, legender. Helt genialiska! Varför är alla deras låtar så bra..?! Ja jag vet, en till dagens låt.  Men, den här låten är så jävlans bra så om du inte hört den, enjoy!


/Fanny

Lika som bär once again!

Hej igen!
Ja, jag vet. det blir lite inlägg av samma slag från min sida, men jag var bara tvungen att påpeka ännu några som är lika som bär, eller rättare sagt, de borde ju vara förväxlade tvillingar.
Vilka är det jag pratar om då?
Jo, nämligen Zac Efron, känd från High School Musical-filmerna och Kevin Zegers, känd från bl.a filmerna Transamerica och Air Bud. Dom är helt sjukt lika, jag har själv förväxlat dom med varandra.
Det var bara det jag ville påpeka. Trevlig Helg! // Maria


image34image35

Evolution of dance

Evolution of dance


Detta är den mest sedda filmen på Youtube, och det finns en anledning till det.
Spana in den!


Ha en bra helg!
/Terese


På Samhällskunskapen..

Tjohejsan!
Nu sitter jag, Fanny och Terese på samhällskunskaps-lektionen och ska egentligen leta fakta till våra fördjupningsuppgifter, men det är lite segt så vi tittar på roliga sidor istället. Så kan man också göra.
Jag menar, vem har lust att sitta i en varm datasal och plugga när det liksom är strålande sol ute?
 Det känns som sommar redan nu och så går man i skolan. Blä.

Men idag så är det iallafall fredag, och det betyder helg, vilket betyder frihet! Nu kan man se fram emot två hela lediga dagar och så är det ju "Så ska det låta" ikväll också. Klapp klapp! (hmm, skrev jag inte det förra veckan också?) Och i helgen så ska jag iväg till mitt kära landställe för första gången i vår och det ska bli supermysigt!
Jag tar med kameran ner dit så på måndag kan ni räkna med lite härliga vårbilder, om vädret sköter sig.

Ha det bäst! // Maria

Studyhorse?

Det är dåligt med uppdateringar från vissa personer här (Fanny och Maria, känn er träffade!)
Men till deras försvar kan jag säga att vi har haft ganska mycket att göra i skolan den här veckan. Idag hade vi till exempel uppsatsskrivning i tre timmar och imorgon har vi matteprov på linjära- och proportionella funktioner och sånt där konstigt. Så jag kan förstå att de inte har tid att skriva här. Men hur kommer det då sig att jag har tid? Ja, jag vet inte faktiskt. Jag antar att jag tar fler pauser i pluggandet än dem. Ja, så är det nog.

Dags att ta till miniräknaren igen.
Hej hopp!
/Terese


Our name is our virtue

Ingen har väl missat Jason Mrazs superhit I'm Yours som han slog igenom med i Sverige för några år sedan?
Nu finns låten i en ny version och med musikvideo som tidigare inte har funnits.
Check it out!


Jason Mraz - I'm Yours


/Terese

Lilla fågel blå

image33
      © Terese

Idag var det fint väder - igen. Det börjar nästan bli tjatigt att skriva om det nu, så jag lovar att jag inte ska nämna det något mer denna vecka.
Men på tal om fint väder så gick jag hem från skolan idag. Det tog bara 30 minuter, så det ska jag fortsätta med. Kände mig lite lagom duktig för en gångs skull, men det varade dock inte länge för vad gjorde jag när jag kom hem? Jo, jag åt upp min Ben & Jerry's Chunky Monkey. Jag måste verkligen sluta äta glass. Det har blivit lite av ett beroende - ett dåligt sådant. Så härmed lovar jag, Ben & jerry's största fan, att endast äta max en burk per månad dessutom passar jag på att slänga in ett löfte om att jag ska dricka mer vatten.
Det blir nog bra.

Nu ska jag inte prata på en massa om mig själv så jag avslutar inlägget här
/Terese

Egenkära är vi allihopa

Halli Hallå igen!!
Här hade jag tänkt skriva lite om hur fullkomligt underbart vädret är, men eftersom jag upptäckte att Terese redan hade skrivit om det så kändes det lite uttjatat. Och nu så fick jag med det ändå. Haha. Så kan det gå ibland.

Hur som helst så nämnde Terese att vi var ute i det otroligt vackra vädret på rasten idag och fotade lite(ni märker vilken självständighet och fantasi jag har här va?) och jag tänkte att jag skulle ladda upp lite av dom bilderna idag, lite passande sådär.
Det blev mest lite skojbilder, ni vet så där som det brukar bli när man är med kompisar och tar fram en kamera. Vips, så har man supermånga roliga bilder som man kan sitta och skratta åt sen.
Så varsågod, här kommer lite bilder!! Och glöm inte att fortsätta följa denna magnifika (hrm) blogg!! // Maria


image31
Från vänster: Jag(Maria), Fanny och Terese


image32



Platsreportage och linjära funktioner

Idag var det sådär härligt varmt ute igen. Vi satt ute på lunchrasten och Maria hade med sig sin systemkamera (jag är verkligen inte avundsjuk, nej). Det hela resulterade i en massa bilder och försök att fixa en snygg profilbild hit till bloggen. Jag vet ännu inte resultaten av bilderna, men jag ska se till att några bilder publiceras så att ni får se dem.
Senast imorgon kommer de upp, men det kan hända att de kommer upp senare idag.
Håll koll!


Förlåt för ett ganska onödigt inlägg, men jag har inte tid att skriva mer. Måste plugga inför uppsatsskrivningen vi har på torsdag och matteprovet som vi har på fredag.
/Terese


Arctic Monkeys - The view from the afternoon

Jag vet att de har blivit mycket musik på senaste tiden men just nu har jag ingen fantasi så här kommer ännu en grym låt. Sätt på högsta volym och njut!
 


/Fanny

Den tekniska sidan visar sig

Hej alla glada!

Ni har väl inte missat att ni kan lägga till oss som favoriter på bloggkoll.com för att lättare följa bloggen?
Länk finns i menyn till vänster. Bara att klicka!


/Terese

Håkanist eller inte. Det är frågan.

Jag har en känsla av att Fanny kommer att döda mig för att jag lägger upp en låt av Håkan Hellström i bloggen, men det är smällar man får ta. Däremot tror jag att Maria (Håkanisten själv?) kommer att gilla inlägget.

Jag har idag lärt mig denna låt på gitarr och jag tycker faktiskt att den är helt okej, dock är det inte hans bästa låt. Tycker fortfarande att Klubbland och En midsommarnatts dröm (som jag förövrigt också kan spela på gitarr) är hans bästa låtar. Vad tycker ni? Är Håkan Hellström bra?

Håkan Hellström - För en lång lång tid


/Terese

Lika som bär

Hejsan hoppsan!
Idag är det typ den första riktiga vårdagen enligt mig själv, typ 15 grader varmt och strålande sol, underbart!! Det är nu det är dags att börja gå i ballerinaskor och tunna jackor och sånt annat som är vårigt att göra.
Och fota måste jag göra också, jag blev mycket impad och inspirerad av Tereses superhärliga bilder, och det skadar ju aldrig med lite fler härliga bilder som ni läsare kan få njuta av, inte sant?

En grej som jag har märkt att många bloggare har i sina bloggar är inlägg med temat "Lika som bär", och det tycker jag själv är lite roligt så jag tänkte att jag skulle bjuda på ett sånt här. Men varför säger man "Lika som bär" egentligen? Man skulle lika gärna kunna säga "Lika som bebisar", för dom ser ju i princip likadana ut allihop
enligt mig.
Jaja, hur som helst så upptäckte jag att Clive Owen och Jake Gyllenhaal har väldigt lika ansiktsdrag, dom skulle kunna spela bröder i nån film. Eller hur?
Fortsätt besöka bloggen kära ni, vi lovar ständig uppdatering!! / Maria

image29image30

Summerlovin'

image28
             © Terese

Det känns som om sommaren redan har kommit och våren har blåst förbi som en vind. Det är nästan sommarvärme ute och solen skiner. Men varför klaga, det är ju det här jag har väntat på.

Nej, nu är det dags att gå till skolan. Tjocktröjan stannar hemma idag.
/Terese


Ringading - pictures of spring

image25image26image27

Här är bilderna jag lovade igår. Jag har fler bilder att bjuda på men jag tänkte spara dem lite, för man kan ju inte ha allt i samma inlägg. Bilderna kommer att komma titt som tätt, så håll koll!

/Terese utan H.

Glen hansard & Marketa Irglova - Falling slowly

åh, jag är helt förälskad i den här låten. Den är så bra! Hörde den i den bioaktuella filmen Once. Filmen är helt genialisk. "Man har tur om man ser en sån film i sitt liv" för att citera en filmkritiker. Väldigt speciell, men underbar när man förstår den. Gå och se!

/Fanny

Tjohej!

image23

Jag upptäckte att Fanny hade lagt upp en mycket fin bild på sig själv för att ni kära läsare ska ha lite koll, så då tänkte jag att jag laddar upp en liten bild på mig också, det är ju alltid trevligt, hehe.

Tja, i övrigt så var jag i Sickla köpcentrum idag (oj vad töntigt det där lät) och var med storasyster och tittade på studentklänning åt henne, och sen smet jag in på Skopunkten och köpte tre par skor, två par ballerinaskor i svart och vitt och ett par vita snörskor. Det är ju så smidigt att handla på Skopunkten, för dom har alltid "köp tre, betala för två" , och då gör det inte så mycket att det inte är världens bästa kvalitet om man använder dom mycket.  Tycker jag iallafall. Jag är säker på att jag kommer använda mina supermycket i sommar, ballerina går att ha till typ allt.
image24

Ni läsare som tycker att den här bloggen är hyfsat rolig och intressant att läsa, kan ta och kolla in Tereses egen blogg, på www.treis.blogg.se där ni hittar ännu mer rolig läsning.

Fortsätt besöka bloggen, kära ni!! / Maria


egocentrisk

Jag kom precis på att ni läsare kanske vill veta hur vi ser ut. Så därför tänker iallafall jag ladda upp en bild på mig, och jag uppmuntrar mina "arbetskamrater" att göra detsamma. Har inte så många bilder på den här datorn så det får bli en ganska trött bild.

image21

/Fanny

Brev från kolonin

Jag hade tänkt lägga upp lite egna bilder idag, men det funkar inte (läs datorn samarbetar inte). Därför kommer de imorgon istället då jag är tillbaka i huvudstaden igen. För att göra er lite nyfikna så kan jag säga att bilderna känns väldigt våriga och varma. Känsliga vinterhatare varnas - bilderna kan väcka starka vårbegär. Haha.

Nu ska jag gå ut och fota lite. Jackan får stanna inne, den behövs inte idag.
Vi hörs imorgon!

/Terese

Hmm...

Vi har ju pratat lite hemlighetsfullt om vår modell för denna blogg. Vi kommer snart visa henne i fotorepotage. Tjejen i fråga är min bästa vän och vi har känt varandra i 10-11 år blir de va? Hon är som sagt var ganska lik Agyness Deyn enligt Terese och många andra. Själv har jag svårt att se mycket likheter. Säkerligen för att jag känt henne större delen av mitt liv. Tjejen i fråga har blivit stoppad inte mindre än 5 ggr (!!) av olika agenturer. 3 gånger av  Stockholmsgruppen, 1 gång av Mikas och 1 gång av Sync. Hon har det i sig. Hon är själv inte så jätte intresserad av att modella utan föredrar att headbanga. På fritiden spelar hon Guitar Hero, umgås med vänner och lyssnar på metalmusic. Ni kanske har sett henne nångång när hon rockar loss på EB games i gallerian. Dom har ju guitar Hero och då och då tar vi oss en sväng förbi för att vissa våra skills.
Nu är ni allt nyfikna va? Hold your breath...

image19

/Fanny

just chillin'

Vissa helger vill man bara ta det lugnt. Som den här helgen för mig. Jag tänker iallafall krypa upp i soffan med en kopp te och se på One Tree Hill.  På söndag blir det spa med bästa vännen. Inget festande och påtvingade relationer med okända människor. Ni andra trötta där ute, follow me.

image17

/Fanny

Barba-blogg!

Hejsan hoppsan kära läsare!

Så var det fredag igen, som Terese så vänligt har påmint om om ni scrollar ner några inlägg.
Det måste ju vara en av de skönaste dagarna på veckan, det blir helg och så är det "Så ska det låta" på TV.

Jag var som sagt och såg musikalen "Footloose" På Intiman igår kväll, och om man är en riktig musikal-fjolla som jag är, så får man en riktig glädjekick av det. Den var skit-bra! Man (dvs jag) blir helt fylld av energi och glädje när alla på scen sjunger och dansar och klappar och har sig.
Och ja, visst är det så att det blir lite tillgjort och överspelande ibland, men det är ju lite det som är grejen med musikal, eller hur? Annars skulle ju inte riktigt vara musikal.....
Här kommer ett smakprov från original-filmen " Footloose". Varsågoda!// Maria

Svar på en oställd fråga

Nu kanske ni tänker "Åh, kommer de bara skriva varje dag i denna blogg?!". Men så är faktiskt inte fallet. Vi har nämligen planerat att fixa egna fotoreportage och lite sådant trevlig inom kort, kanske redan under nästa vecka. Men vi får se hur det blir med det. Vi har i alla fall skaffat oss en egen modell, jag menar hur coolt är inte det? Och inte minst, hon är väldigt lik den nya superheta stilikonen och modellen Agyness Deyn som det talas om i nästan alla modetidningar och modebloggar numera.
Mer än så tänker jag inte säga. Det blir som en slags cliffhanger. Spännande helt enkelt.

Jag hoppas i alla fall att ni fortsätter att läsa våran lilla blogg för den kommer att bli bättre och mer intressant snart, tro mig.
Så fortsätt att titta in här och framför allt, Ha en trevlig helg. Det ska i alla fall jag ha! :)

/Terese

Agyness Deyn, Typhejmodell?image14
 




















Färgglatt

Lite modebloggsvarning, but whatever. Diane Von Furstenbergs kollektion sågs på catwalken för inte så länge sen. Och som de flesta andra designer så har hon hakat på den självklara trenden i sommar: Mycket mönster och färgglatt. Ta de lugnt! Dina gråa outfits är fortfarande snygga men vad sägs om en liten färgklick? som en snygg färgglad scarf eller ett lila armband?

image9



 

1. Diane von Furstenberg vår/sommar kollektion.
2. Scarf från H&M, 59.50 kr.
3. Armband från asos.com, 675 kr.

/Fanny

Friday!

Idag är det fredag och det hoppas jag att alla vet.
Jag har inte tid att skriva mycket mer nu så jag lägger in en låt som jag tycker passar perfekt denna soliga helginvigardag (finns det något som heter så??).
Ha en bra dag!

The Cure - Friday, I'm in love



/Terese

Pictures

image4image5
image6image7
                 © Copyright Terese


I och med att jag fortfarande har skrivkramp efter nationella provet i engelska imorse så tänkte jag att mina kära vänner få stå för skrivandet idag medans jag laddar upp lite bilder som jag fotat under 2007.

Jag vet att bilderna inte är de bästa som någonsin har skådats, men jag har inte mycket annat att bjuda på då laptopen där jag förvarar mina bilder ligger kvar ute på landet och de här är de enda som jag har på den stationära datorn.
Det är ju i alla fall något.

/Terese

- en blogg utan mening

Ni kanske har undrat varför det står "-en blogg utan mening" på våran header?
Jo vi tänkte såhär: Alla bloggar har ju nästan alltid en slags mening. Nån slags inriktning. Typ, mode, musik mm. Vi ville komma ifrån det. Bara "flumma på" som man säger på svenska. Så, nu vet ni det!

/Fanny

Så var det dags för mitt första bloggmisstag..

Oj, nu var jag redan illbaka med ett nytt inlägg/implantat, tänka sig.

Jo, vissa av er som har följt denna blogg sen starten i förrgår kanske har märkt en liten förändring i bloggens layout. Hm undrar varför, kanske ni tänker då. Jag kan bara med en gång medge att det var mitt fel, min impulsiva och otekniska sida visade sig och ställde till det lite.
Jag ville bara ändra färg på bakgrunden eftersom jag är en väldigt anti-rosa person, så därför gick jag in på inställningarna och ändrade lite hejvilt, vilket ledde till att layouten och den otroligt snygga headern som Terese och Fanny hade slavat med försvann som en vårvind ( fin liknelse va?!) och fick dom nästan att överväga att sparka mig från den här bloggen.
Men nu har vi en ny som är jättefin och framförallt inte rosa. Så nu är jag glad igen. Fanny och Terese också. Tror jag.

Nä, nu måste jag sluta igen, för jag ska iväg med mor, far och lillebror till Intiman och se musikalen "Footloose" med bl.a Anna Sahlin, Peter Johansson och Måns Zelmerlöv!  Hurra och jubel.

Au Revoir! // Maria

Bloggimplantat

Hej igen kära bloggläsare! Jag märkte att vi igår redan hade 75 st sidvisningar och det tackar vi så hjärtligt för, det värmer verkligen. Det får iallafall mig pushad för att fortsätta skriva inlägg här i bloggen.
Apropå blogginlägg, så uppstod det en lite rolig diskussion på lunchen idag. Det började med att jag kallade ett blogginlägg för något så banalt som "meddelande", vilket fick Fanny att snällt påpeka att det hette inlägg och inget annat. Då svarade jag att inlägg lät ju för sjutton som något man har i behån, varpå vår kära vän Olina sa att "Det heter väl implantat?" vilket det faktiskt inte gör.
Då skämtade jag med Terese och sa att jag skulle skriva ett bloggimplantat i bloggen senare, och det är alltså vad jag har gjort nu. Jag har förståelse för er om ni inte riktigt hänger med i mitt berättande här, men det gör inget för det var mest lite onödig rolig fakta.
Oj, nu ska jag äta middag så nu måste jag sluta skriva. Chili-con-carnen väntar. // Maria

I just can't get enough

     image3

Brämhults Hallon Dryck. Kanske det godaste som finns som funkar i alla lägen.
Jag skulle döda för ett glas just nu. Okej, det där var väl att ta i, men det visar hur gärna jag vill ha juice.
Nej, nu börjar jag låta desperat så jag avslutar inlägget. Dessutom måste jag åka till skolan där NP i engelska väntar.
I can't wait...

/Terese

Humorgodis?

Halli hallå, nu var det dags för mitt andra blogginlägg, hör och häpna.
Jag märkte att mina kära vänner och numera arbetskollegor(?) hade lagt in lite bilder och annat roligt, så här kommer en gnutta svensk humor på högsta nivå.  Det är ett klipp från filmen "Yrrol" och själv tycker jag att ironisk humor nästan är den bästa. Enjoy!

Toodiluuu! // Maria
 

Ögongodis

Om du har missat att det är TV-box rea på Åhléns så spring dit nu! One Tree Hill boxar från 199 papp!


image2

/Fanny

Örongodis

Red Hot Chili Peppers - Under the bridge



/Terese

Sommaren noll8

Okey, det är bara att inse. Sommaren är snart här, vare sig man vill det eller inte. Jag är nog mer för det första. Men ni vet den här tiden innan sommaren? När man har mycket läxor och man ska samtidigt hinna göra i ordning sig för sommaren. Man vill ju inte se ut som en blek valross med mörk utväxt?
Nästan alla som har nyårslöften lovar sig själva att de ska börja träna. Seriöst, hur många håller det löftet?
Okey, ibörjan av året så måste man komma minst 40 minuter innan friskis&svettis passet börjar för att ens få en plats, då ska minsann alla "nyårslöfts-lovare" hålla det dem lovat. I slutet av april börjar man dock märka skillnad. Nu kan man komma 15 minuter innan och fortfarande ha gott om tid.
Det jag menar är inte att man ska träna ihjäl sig för att  se bra ut, utan jag menar att om man nu har bestämt sig för att ha den där vältränade magen till sommaren så kan man väll börja lugnt, låt oss säga 2 ggr i veckan? Stabil träning ger ett längre hållande resultat och är mer nyttigt för din hälsa.

image1

Här är en lista som jag ska uppfylla innan jag beger mig ut på beachen i sommar:

1. Sund träning, mer promenader.
2. Mer frukt, det är bra för hyn.
3. Dricka vatten, vatten och VATTEN! Rensar hela kroppen!
4. Get tanned. Obs! Jag tror på spray-tan då jag inte vill ha hud cancer.

/Fanny

Sist, men inte minst?

Första intrycket. Det är det allt handlar om. Får man en bra början så fortsätter det oftast i samma stil. Därför är det synd att jag inte har något bra att skriva om i mitt första inlägg på Typhej. Men jag tänkte i alla fall fortsätta där Fanny slutade igår för att fylla ut inlägget lite.

Bakgrund
Vi är som sagt tre tjejer födda 91. Vi går första året på gymnasiet med inriktning samhälle/media och det är i princip där hela historian börjar.
Vi är uppväxta upp på helt olika platser i Stockholm och gick på olika skolor. Sen av en ren slump (eller var det ödet?) hamnade vi i samma klass och numera gör vi det mesta tillsammans. Skolarbeten, fritidsaktiviteter - you name it!

Många bekanta, vuxna som tonåringar, har berättat för mig att de hittat de flesta av sina bästa vänner under gymnasietiden, och jag kan bara instämma. Jag har hittat jättebra kompisar som jag litar på och vet nästan allt om. Vi har redan efter drygt ett år skapat minnen för livet. Och jag vet att det kommer att bli många fler för de är inte personer som jag släpper i första taget.


/Terese

Hjälp! Första inlägget!

Så var det alltså dags för mitt allra första blogginlägg i världshistorien, och vad ska jag då skriva för nåt spännande som ska få er läsare att vilja läsa vidare?........Men tjenare, det var ju inte lätt!
Okej, jag kanske kan börja med att meddela vem jag är, eftersom vi för nuvarande är hela tre personer som ska driva denna blogg, och om vi inte skriver vem det är som skriver så blir ju ni läsare säkert helt förvirrade och det vore ju  lite tråkigt.
Så alltså, det är jag som är Maria, de två andra som skriver här är Fanny och Terese.  Av oss tre så är det jag som är den enda utan någon som helst bloggerfarenhet, och det kanske märks redan, jag vet inte.

Den här bloggen var från början Tereses idé, och sedan lyckades hon på nåt sätt övertala mig och Fanny att joina.
Så jag tänker överlåta lite ansvar till Terese såhär i början, så om ni tycker att den här bloggen suger just nu, så är det Terese fel säger vi. Hehe.
Ja, vad ska jag skriva nu då? Här kanske jag ska utlova lite snyggare design, humor, fina bilder och en del musik&film-tips framöver så att ni, kära läsare, fortsätter följa denna bloggs framtida utveckling.

Ciao! // Maria



Inledning

Oj se där! jag är tydligen först ut. Typhej är en blogg som skapades på en sån där riktigt tråkig multimedia lektion. Ni vet, när man inte har något att göra (eller rättare sagt inte vill)...
Bloggen drivs iallafall av mig (Fanny), Terese och Maria. Vi har ingen aning om vad vi kommer skriva om för tillfället, men ja, vi får väll "go with the flow". 

Utseendet på bloggen
Okej headern är skit ful och matchar inte alls bakgrunden, men hallå! Vi gjorde den i FLASH på 5 min. Respect.

Namnet:
"typhej, seriöst, vad är de för namn? Kunde ni inte komma på nåt bättre?"
Ehrm, nej. Faktiskt inte. All the good stuff var upptaget och vi har ingen fantasi. Som nu. Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva om för tillfället. Men kolla in snart igen! Kanske har någon av mina kära vänner känt för ett inlägg... 

/Fanny 

RSS 2.0